Hoe werken wij?


1. Intake


Wij starten met een intakegesprek en een diagnostische toets om zo te achterhalen waar je kind behoefte aan heeft. Bij aanmelding voor reken modules, vragen wij je kind online thuis een diagnostische toets te maken. Deze wordt geanalyseerd en in de intake meegenomen.


2. Advies


Na het intakegesprek stellen we een plan van aanpak op en geven we advies welke korte cursussen/modules geschikt kunnen zijn voor je kind.


3. Cursus


We stellen een cursusgroep samen van maximaal 5 leerlingen met overlappende behoeftes en gaan aan de slag! De cursus bestaat uit minimaal 5 contacturen. Iedere rekencursus bevat automatiseren als module.


4. Evaluatie en voortgang


We betrekken jou als ouder bij deze cursus door middel van de thuisopdrachten die de leerlingen mee krijgen. (let op, ook jouw kennis wordt getoetst!) Daarnaast krijg je aan het einde van het cursusuur een verslag over de voortgang van je kind. Aan het einde van de cursus volgt een evaluatie en geven we een vervolg advies.

Voor de CITO periode plannen we een opfris moment in waar de leerlingen nog een uur lang de geleerde technieken oefenen.