MILS leerStrategie onderzoek

Wil je meer plezier hebben tijdens het leren?
Sneller de stof begrijpen?
Weten hoe jij het makkelijkst leert?

Dan is het leerstrategie onderzoek iets voor jou!

Zet twee leerlingen naast elkaar en ze leren alle twee anders: iedereen heeft namelijk andere leervoorkeuren. Tijdens het leerstrategie onderzoek wordt er gekeken naar wat de fijnste manier van leren is. Zo zijn er mensen die liever iets lezen, terwijl een ander het fijner vindt als er een uitleg met afbeeldingen wordt gegeven. Door het leerstrategieën onderzoek af te nemen weet je wat de meest efficiënte manier van leren is en krijg je tips voor het leren en voor eventuele hulpmiddelen aangereikt. Door de juiste leerstrategieën toe te passen gaat het leren je gemakkelijker af, ben je minder lang bezig en onthoud je meer!

Het leerstrategie onderzoek wordt afgenomen door één van onze gecertificeerde coaches. Het bestaat uit 2 delen: een interactieve test van ongeveer 10 à 15 minuten, bedoeld om jouw leervoorkeur(en) vast te stellen, en een toelichting op de uitkomsten. Dit gebeurt in de vorm van een persoonlijk gesprek van ongeveer 45 minuten.

Het onderzoek leidt tot concrete tips en studieadviezen. Eventueel bevelen wij passende hulpmiddelen aan.

Na afloop ontvangen je ouders een uitgebreid adviesrapport.

Interesse? U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier of ons bellen/mailen voor meer informatie.

Wanneer je weet wat je favoriete manier van leren is krijg je meer zelfvertrouwen, een ontspannen houding en plezier in het leren!