Summerschool Engels

Intensieve Engelse cursus

Zit je kind al in de brugklas of 2e klas van de middelbare school en heeft hij/zij moeite met Engels? Schrijf je kind dan in voor de Summerschool week in Bussum, georganiseerd door PLEK huiswerkbegeleiding. In 1 week behandelen we in een klein groepje intensief de Engelse grammatica en spreekvaardigheden zodat leerlingen tijdens het komende schooljaar met meer gemak de Engelse les op school kunnen volgen.

Voor de middelbare school (12-14 jaar)

Van maandag t/m donderdag 10.00 tot 13.00 uur wordt tijd besteed aan grammatica en woordenschat. De voertaal is volledig Engels. De theoretische lessen worden afgewisseld met praktijk (conversatie, filmpjes, spel) en ene snack. Groepsgrootte: 6-12 leerlingen. De lessen worden verzorgd door docenten (native speaker) met hulp van studenten.

Aan het einde van de week beheersen de leerlingen de grammatica van de onderbouw en hebben ze een grote stap gemaakt in het vergroten van hun woordenschat. Op de laatste dag van de week nemen we bij alle leerlingen een toets af en ontvangen de leerlingen een certificaat. De ouders kunnen dan ook goed zien wat hun kinderen hebben geleerd.

Datum: laatste week van de zomervakantie 2023

Prijs: € 295,- (incl. materiaal, drank, snacks)

Lokatie: PLEK, Vaartweg 23G Bussum

INSCHRIJVEN