Summerschool

Intensieve Engelse cursus voor kids

Zit je kind al in de brugklas of 2e klas van de middelbare school en heeft hij/zij moeite met Engels? Of zit je kind in groep 7 of 8 van de basisschool en wil je hem/haar vast voorbereiden op het kernvak Engels? Schrijf je kind dan in voor de Summerschool week in Bussum, georganiseerd door PLEK huiswerkbegeleiding en het Bijleslokaal. In 1 week behandelen we in een klein groepje intensief de Engelse grammatica en spreekvaardigheden zodat leerlingen tijdens het komende schooljaar met meer gemak de Engelse les op school kunnen volgen.

Voor de basisschool (10-12 jaar)

Deze Summerschool is bedoeld voor basisschoolleerlingen die zich willen voorbereiden op de brugklas of het gewoon leuk vinden om alvast beter Engels te leren. Van maandag t/m donderdag 9.30 tot 16.00 uur en vrijdag 9.30 tot 13.00 uur wordt tijd besteed aan grammatica en woordenschat. De voertaal is de hele dag volledig Engels, ook tijdens de lunch. De theoretische lessen worden afgewisseld met praktijk (conversatie), sport en spel. Want ook tijdens lichaamsbeweging kun je gewoon doorgaan met Engels praten. Voor de overige ontspanning doen we iets creatiefs of kijken we een typisch Engelse of Amerikaanse film. Groepsgrootte: 6-12 leerlingen. De lessen worden afwisselend verzorgd door docenten (native speaker) en studenten.

Aan het einde van de week krijgen de kinderen een toets en certificaat, zodat je als ouders kunt zien wat je kind geleerd heeft.

Datum: laatste week van de zomervakantie 2023

Prijs: € 395,- (incl. materiaal, drank, snacks en lunch)

Lokatie: PLEK, Vaartweg 23G Bussum

Voor de middelbare school (12-14 jaar)

Van maandag t/m vrijdag 10.00 tot 14.00 uur wordt tijd besteed aan grammatica en woordenschat. De voertaal is volledig Engels. De theoretische lessen worden afgewisseld met praktijk (conversatie). Om de leerlingen bij de les te houden onderbreken we de intensieve lessen met een High Tea, creatieve of sportieve activiteiten. Groepsgrootte: 6-12 leerlingen. De lessen worden afwisselend verzorgd door docenten (native speaker) en studenten.

Aan het einde van de week beheersen de leerlingen de grammatica van de onderbouw en hebben ze een grote stap gemaakt in het vergroten van hun woordenschat. Op de laatste dag van de week nemen we bij alle leerlingen een toets af en ontvangen de leerlingen een certificaat. De ouders kunnen dan ook goed zien wat hun kinderen hebben geleerd.

Datum: laatste week van de zomervakantie 2023

Prijs: € 295,- (incl. materiaal, drank, snacks en lunch)

Lokatie: PLEK, Vaartweg 23G Bussum

INSCHRIJVEN